Fabriken Bar

Videobakgrund / Mobilanpassad / Webbplats / Wordpress

Fabriken Bar

Fabriken Bar, tidigare APT, är en av Jönköpings mest besökta nattklubbar med sitt centrala läge på Tändsticksområdet. Baren erbjuder bra mat och dryck samt huserar flera klubbar och musik-evenemang varje månad. Förutom de allmänna evenemangen erbjuds även privatpersoner möjligheten att hyra lokalen för egna evenemang.

Vårt Uppdrag

Inför nylanseringen som Fabriken Bar skulle en ny webbplats skapas för att samla information om alla kommande evenemang på en och samma plats. Webbplatsen skulle även hjälpa Fabriken att kommunicera till besökare hur det går till att hyra lokalen för privata ändamål samt erbjuda kontaktmöjlighet för att göra detta. I övrigt skulle webbplatsen representera Fabriken på ett modernt och professionellt sätt. Då detta innehåll inte skulle ta upp särskilt mycket plats så föreslog vi att bygga webbplatsen i ’one-page’-format där allt innehåll ryms på en och samma sida. Vi gjorde ett designförslag för att visa hur snyggt och bra detta kunde visa upp Fabriken och efter ett par justeringar kom vi fram till ett jättefint resultat ihop.

Video-bakgrund

Vi ville ge Fabrikens webbplats något extra som skulle hjälpa till att presentera baren som en modern nattklubb i Jönköping. Vårt förslag var att använda en filmbakgrund till titel-sektionen på toppen av startsidan. Fabriken nappade direkt och i samarbete med dem tog vi fram en kort film på en av deras bartenders som blandar en cocktail. Med det dova ljuset och blänket från glas-staplarna hjälpte filmen till att kommunicera känslan av elegans och modernitet som Fabriken representerar.