Designprocess

Vi hjälper er med ert projekt hela vägen från första kontakt till färdig webbplats. Klicka på pilen här nedan för att läsa mer om hur processen går till.

Kommunikation

Det första steget mot din nya webbplats är att vi för en öppen dialog om era önskemål och behov. Vi vill gärna lära oss så mycket som möjligt om ditt företag och din vision för att skapa en tydlig gemensam målbild av vad vi ska ta fram.

Designförslag

När vi sedan kommit överens om vad som ska göras gör vi ett designförslag i photoshop över hur din webbplats kan se ut. När du gått igenom det i lugn och ro gör vi ändringar efter dina synpunkter tills dess att du är nöjd.

Arbetsprocessen

Vi arbetar efter en iterativ arbetsprocess som går ut på att designen och utvecklingen sker i steg. Efter varje steg stämmer vi av med dig att det känns som att projektet är påväg i rätt riktning för att vara säkra på att alla parter blir nöjda med slutprodukten.

Guide

När webbplatsen är klar för lansering så vill vi se till att du vet hur du kan hålla din webbplats uppdaterad med nyheter och innehåll för en lång tid framöver. Detta kan vi göra antingen med hjälp av en samling tydliga guider eller en workshop där vi visar er personligen.

Låter det bra?

Tveka inte att kontakta oss för att få en prisuppskattning!